Liefde niet altijd rozengeur en maneschijn

ellen_bookstagram 08 augustus 2024
Joel en Callie dragen allebei een rugzak met zich mee. Joel laat hierdoor geen liefde toe en Callie is haar beste vriendin kwijt door een ongeluk en probeert haar leven terug op de rails te krijgen.
Wanneer ze elkaar ontmoeten, zijn Callie en Joel direct stapelzot van elkaar. Maar kunnen ze de liefde wel aan door het geheim dat Joel met zich meedraagt?

- review -
Wat een hartverscheurend verhaal. Ik heb dit boek op sommige momenten met tranen in de ogen gelezen. Je merkt dat liefde niet altijd rozengeur en maneschijn is.
In het begin dacht ik nog het boek weg te leggen omdat het geheim van Joel me te onrealistisch leek, maar na 80 pagina’s was ik al helemaal verdronken in het verhaal dat ik moest weten hoe het ging eindigen. Het boek hield mij deze dagen heel hard bezig, wat natuurlijk ook wel aantoont dat het een goed en mooi verhaal was maar het zorgde niet echt voor ontspanning. Toch geef ik vier sterren omdat ik niet met halfjes werk en drie te weinig vind.
‘Een glimp van jou’ is een mooi liefdesverhaal, met fijne personages die zodanig goed worden beschreven dat het wel bestaande mensen lijken.
De hoofdstukken zijn kort en het perspectief ervan wisselt telkens tussen Callie en Joel. Ook dit zorgde ervoor dat ik wou verder lezen om te weten wat de andere dacht en meemaakte.

(mijn review is ook te lezen op Instagram-Bookstagram @ellen_bookstagram)

Meer recensies van ellen_bookstagram