Wat een mooi en ontroerend verhaal.

Sofie (aka Fie) is al jaren stapelzot van Jelle, een vriend van haar tweelingbroer, maar Jelle ziet dit niet in. Hun jeugd werd door een tragisch ongeval van hun afgenomen en zo verwaterde ook de vriendschap.
Jaren later, als Sofie op ski-trip is met een vriendin, komt ze Jelle tegen als skileraar. Ingesneeuwd in een skihut, komen leugens en geheimen naar boven, nu moeten ze wel zien wat er voor hun neus staat.

- Review -
Dit boek gaat me voor altijd bijblijven! Wat een mooi en ontroerend verhaal. Ik voelde zo hard mee met Sofie, dat het leek alsof ik zelf mijn geheimen aan het delen was. Toch is er nog steeds een goede balans met romantiek en humor. Ook de personages zijn heel mooi uiteengezet.
Het verhaal wist me helemaal te verslinden waardoor ik het boek in no-time uit had.
Alleen maar positief dus, wel wat jammer dat ik in het dankwoord las dat ‘Leven met een leugen’ eigenlijk een vervolg is op ‘Baguette met jam voor twee’. Wel goed dat ik hier tijdens het lezen niks van door had, je kan de boeken dus perfect apart lezen maar toch lees ik liever in de juiste volgorde als ik het voor het kiezen heb.
De cover past heel mooi bij het verhaal, al heb je dit pas door als je het boek volledig leest. Nog iets anders dat me opviel, waren de afgeronde hoekjes van de pagina’s wat eens iets anders is.
Ik hoop snel ‘Baguette met jam voor twee’ en ‘Omkijken naar morgen’ te lezen!

(mijn review is ook te lezen op Instagram-Bookstagram @ellen_bookstagram)

Meer recensies van ellen_bookstagram