Advertentie

Zomer betekent meestal de start voor het inmaakseizoen, zeker voor de moestuin liefhebbers onder ons. Het nieuwe boek “Compleet Handboek inmaken” is dan ook een prima boek voor de zelfvoorzienende mens.

Dat het een compleet boek is dat klopt inderdaad. Voor de beginner een prima boek om het allemaal onder de knie te krijgen. Inmaken bestaat uit: een voorraad aanleggen, een goede planning en basiskennis. Daar wordt in het boek uitgebreid aandacht aanbesteed. Het boek bevat ook een duidelijke seizoenkalender.

De verschillende manieren van inmaken zoals : kokend vullen, inleggen, drogen, invriezen en drogen komen aanbod. Allemaal stap voor stap uitgelegd. Ook de verschillende hulpmiddelen en bewaarplaatsen worden behandeld. Maar niet alleen komen de basisvormen aanbod. Per manier van inmaken komen de heerlijkste recepten voorbij met de bewaartijd. Dit allemaal ondersteund met de prachtigste kleurenfoto’s. Je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan.

Zoals eerder vermeld een goed boek voor de beginner, maar ook zeker een goed boek voor de geoefende mens, die zal er ook zeker ideeën van op doen. Kortom een boek die niet bij je keukenboeken mag ontbreken.

Reacties op: Handig

1
Compleet handboek inmaken - Petra Casparek Erika Casparec-Turkkan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners