Heerlijk boek

EMBV 30 augustus 2020
n de roman “Eclips” spelen familiebanden en geheimen en een belangrijke rol. Het verhaal wordt verteld in twee verhaallijnen. Martijn die voor zijn demente vader zorgt nadat zijn moeder is overleden en hij worstelt met het familiegeheim dat zijn leven heeft bepaald. Dan hebben we nog Sofie, die op zoek is naar haar biologische oma Gloria en nadat ze haar gevonden heeft komen de levens van Martijn en Sofie op een verrassende manier bij elkaar.

Eclips is prachtig geschreven, met sterke personages. Een goed uitgedacht plot. Het verhaal heeft een mooi open einde. Van het begin tot het einde draait het in het boek om keuzes maken. Hoe keuzes en zelfs het tijdstip daarvan je leven, toekomst kunnen veranderen.

“Eclips’ is een goed debuutroman van Suzan Hilhorst met een thema wat ons allemaal aangaat. We staan iedere dag voor keuzes. “Eclips’ is een roman waarover je moet nadenken als je hem uit hebt.

Meer recensies van EMBV