Advertentie

” Een muur van Blauw” eerder uitgegeven in 1973, nu in 2016 wederom en het boek mag er nog steeds wezen. In het boek maken we kennis met Sjoerd en Christine, hij een succesvol ingenieur die gevraagd wordt om twee jaar op de Nederlandse Antillen, in dit geval Aruba te gaan werken, ja wie droomt daar niet van…Sjoerd vraagt niet aan Christine of ze dat leuk en goed vind, maar beslist voor vrouw en kinderen. Christine voelt zich er niet echt thuis, terwijl Sjoerd het geweldig vind. Dit leidt uit eindelijk ervoor dat de twee langs elkaar gaan leven en uit elkaar groeien…

Hoofdzakelijk wordt het verhaal van Christine verteld, haar leer je wat beter kennen, haar verliefdheid, haar eenzaamheid en het niet echt kunnen aarden.. ze loopt dus tegen een muur van blauw op.. Sjoerd blijft erg oppervlakkig en krijg je niet echt een band mee.

De schrijfstijl is vlot, waardoor het boek makkelijk leest. Het boek leert je tevens hoe men op de Eilanden leeft, relaxt, je kent het wel don´t worry be happy style. Vriendelijkheid en hartelijkheid van de bevolking.. Eigenlijk logisch want volgens het boek heb je daar erg te maken met hitte en nog eens hitte.

Reacties op: Leuk boek

1
Een muur van blauw -
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 17,95
E-book prijsvergelijker