Advertentie

Kook mee met Max van Sandra Ysbrandy ( bekend van Kook met Max) en Mounir Toub ( Bekend van 24 kitchen en nu ook Kook mee met Max). In het boek zijn de 40 favoriete recepten van het tv programma verzameld.

De recepten zijn onder verdeeld in de vier jaargetijden : Lente, zomer, herfst en Winter. Je kunt dus het hele jaar plezier hebben van het boek. De recepten zouden volgens het boek eenvoudig moeten zijn. Maar dat hangt wel af of je het koken in de vingers hebt zitten of er wat moeite voor moet doen. De recepten die er in staan zien er stuk voor stuk heerlijk uit.

De recepten worden stap voor stap omschreven. Duidelijke uitleg gebruik ingrediënten. Stap-voor-stapuitleg van de bereiding. Mochten er extra benodigdheden nodig zijn wordt dat onder kop : Extra vermeld. Alle recepten zijn ook duidelijk te zien op de foto’s. Bij de recepten staat tevens vermeld wie het recept bedacht heeft : Sandra of Mounir.

Bij het lezen van de recepten loopt soms het water je in de mond. Het nodigt je uit om met de recepten aan de slag te gaan. Het boek Kook mee met Max mag voor de kookliefhebber dan ook niet ontbreken in zijn of haar boeken verzameling.

Reacties op: Heerlijke recepten

1
Kook mee met MAX, de 40 favoriete recepten - Omroep Max Sandra Ysbrandy ...
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker