Advertentie

Schaduwstrijder van Potjr Vreeswijk was mijn kennismaking met zijn werk.. een goede kennismaking. In het nieuwe boek van Pjotr Vreeswijk gaan we mee op avontuur en actie me CIA agente Suzanne Boyle, en je komt in een achtbaan vol actie, spanning en noem het maar op terecht. In de meest bekende brandhaarden van onze aardbol moet Suzanne haar werk doen, om te beginnen bij een massagraf Syrië. Daar ondekt ze al snel dat er iets niet in haak is… als ze plotseling van de zaak gehaald wordt.. haar onderbuik gevoel zegt dat er iets niet klopt en ze besluit onder de radar met oude vrienden op onderzoek uit te gaan…

De start van een spannend verhaal, waarin je echter wel moet groeien. Dit komt door de schakelingen tussen plaatsen en personen en de soms technische/ wetenschappelijk teksten. Koppie erbij en dat lukt met de vlotte stijl van Vreeswijk echt wel, dus zijn de schakelingen niet storend, mede omdat de hoofdstukken kort zijn en goed wordt aangegeven wie en waar.

Het is ook zeer beeldend beschreven, het is alsware je naar een film zit te kijken. ( verhaal zou zich zeker voor een goede actie film lenen). Het is een boek dat je niet weg wilt leggen en je denkt zelf enorm mee wie overal achter zit en ja soms denk je dat heel duidelijk te weten… om er later weer achter te komen dat je er naast zit. Dus lees je weer verder…..

Een mustread voor de thrillerliefhebber!

Reacties op: Heerlijke Thriller

40
Schaduwstrijder - Pjotr Vreeswijk
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 18,00 Bestel het e-book € 5,99
E-book prijsvergelijker