Een Italiaanse Bruiloft

Een verhaal over liefde en eten, wat wil je nog meer?

Het verhaal gaat over Skye en Ana. Skye heeft twee kinderen samen met Tim, maar ze zijn nog nooit getrouwd. Tim doet aan alle prijsvragen mee die hij ziet en wil een reis naar Montenello winnen, want dat is wat ze nodig hebben als gezin. Wanneer Skye er achter komt wat Tim precies gewonnen heeft en ook nog met een leugen, gaat ze twijfelen. Wat wil Skye u echt?

Ana is single, gelukkig en een workaholic, maar dan verliest ze haar baan bij het grote tijdschrift. Ze besluit om te vertrekken naar Italië en daar een oude boerderij op te knappen, maar dan ontmoet ze een aantrekkelijke man. Deze man zat absoluut niet in haar plan.

Het is een verhaal met een langzaam verloop, maar wel een mooi verhaal. Aan het einde komt er even een spannend stuk, maar dit is helaas snel voorbij. Auteur Nicky Pellegrino neemt je mee op een reis naar Italië, verteld vanuit twee verschillende perspectieven (Skye en Ana). Het is jammer dat het verhaal niet vanuit het ik-perspectief werd verteld, want dan had je je als lezer nog beter kunnen inleven. Je waant je even in Italië door de levendige schrijfstijl. Beide hoofdpersonages hebben een probleem waardoor er meer diepgang in het verhaal komt. Ik vind het erg leuk dat het verhaal van beide personages elkaar kruizen.

Een verhaal over liefde, vriendschap en een nieuw begin.

3.0★

Meer recensies van Gabriella Carmen Martinez