Zoete woestheid

‘Zoete woestheid’ is het derde deel in de ‘Meedogenloze obsessie’-serie. Elk boek is als prachtige uitgave met sprayed edges uitgegeven door @svmpublishing

In dit boek lezen we over Dylan Prescott en Ivan Morozov.
Dylan heeft geen contact met haar familie, omdat zij in duistere zaakjes zitten. Maar wanneer Ivan voor de deur staat om haar te straffen voor de fouten van haar familie, staat hij voor een verassing. Dylan is geen man, maar een vrouw.
De oom van Dylan heeft haar geld gestuurd en dat komt Ivan nu ophalen. Maar Ivan wil meer van Dylan, hij wil haar als zijn kleine poppetje houden. Dylan probeert te vluchten, maar dat heeft geen zin. Ivan zal haar altijd vinden.

“ʜɪᴊ ᴢᴏᴜ ᴏᴏᴋ ᴅᴇ ᴡᴇʀᴇʟᴅ ᴀꜰʙʀᴀɴᴅᴇɴ ᴀʟꜱ ᴊᴇ ᴅᴀᴛ ᴡɪʟᴅᴇ.”

Ook dit boek is geschreven vanuit het ik-perspectief, dit vind ik prettig lezen. Door het ik-perspectief kun je je als lezer beter begrijpen wat een personage doormaakt aan emoties en gedachtes. Er is een dual-pov van Ivan en Dylan, waardoor het verhaal heerlijk dynamisch wordt. Het verhaal is eenvoudig geschreven en de tekst verloopt soepel, waardoor het verhaal fijn leest. Het is een dark romance verhaal met spice, maar ook met een verhaal.
De personages uit de eerdere twee boeken, komen ook voorbij in dit boek. Het is een leuke toevoeging om te lezen hoe het nu met hun gaat. Ik heb zo een vermoeden dat het volgende boek over Maxim en Carinna gaat. En dat boek ga ik zeker lezen!

Het vierde deel van de serie is: ‘Zoete brutaliteit’.
En er is komt zelf een vijfde deel eind juli: ‘Zoete felheid’.

4.0★

Meer recensies van Gabriella Carmen Martinez