Heerlijk kort verhaal met voelbare Alpacaliefde
Emmy gaat met de camper op pad omdat ze haar oude leven zat is. Ze heeft een oude fiat camper en besluit op reis te gaan naar Portugal, de vrijheid tegemoet. Op de eerste plek waar ze haar camper neerzet wordt ze verrast door een wollig dier. Een Alpaca die ze terugbrengt naar zijn eigenaar, een oude boer die een alpacafarm heeft. Die staat wel op instorten en Emmy besluit te blijven om de boer en de alpaca boerderij te helpen er bovenop te komen. Lukt haar dat en wat betekent dit voor Emmy zelf?
Wat een heerlijk vlot geschreven kort verhaal is dit. Echt een verhaal wat je zo uitleest. De alpaca’s zijn zo schattig. Emmy leert zichzelf goed kennen tijdens dit eerste gedeelte van haar reis. Je voelt de liefde van de boer voor zijn alpaca’s door de bladzijden heen. Emmy’s persoonlijke reis en groei daar wordt een begin meegemaakt en eigenlijk is het verhaal tekort om die helemaal uit te werken.
Ik heb genoten van het verhaal, hoewel het van mij wel langer had mogen zijn. Ik wil meer weten van Emmy en hoop dat er nog een vervolg komt.
Heb je zin in een kort verhaal met Alpaca’s erin dan zou ik zeggen lees deze novelle.
4 sterren
4 sterren