Goed en verrassend plottwist

Niet verder vertellen is de 10de inspecteur D.D. Warren Van Lisa Gardner. Lisa Gardner is Amerikaanse en komt uit de stal van Karin Slaughter genaamd Slaughterhouse.

Dit boek vertelt door drie vrouwen.
D.D Warren vanwege het onderzoek.
Evie Carter zij is de dader. Ze wordt gevonden bij haar doodgeschoten man Collin Carter en er is maar liefst 12 keer op zijn laptop geschoten. D.D. kent haar al van een eerdere zaak, waarbij ze haar vader per ongeluk had doodgeschoten.
En Flora Dane. Zij is ooit ontvoert en verkracht en herkent Collin Carter als de man als kennis van haar ontvoerder.

Wie was Collin Carter? De eerste onderzoeken resultaten zijn al niet te best. Als wijst erop dat deze man een smerig en misdadig dubbelleven lijden, maar is dit zo? Was de dood van Evie’s vader werkelijk een ongeluk?

Het boek is goed geconstrueerd en de betrokken karakters zijn goed uitgewerkt.
In het begin staat het onderzoek centraal. Het leest dan lekker,. Vooral de nieuwsgierigheid naar de onderzoeksresultaten laat je verder lezen.De echte spanning komt pas in de eindfase echt tot een hoogtepunt.

Een prima verhaal dat je te kijken naar de data en niet naar de eerste gedachten.

Ik geef het boek 4 sterren.

Meer recensies van Gerrie van den Berg