Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Dit boek vraagt om meer

@piggybookride 05 juli 2020
De cover alleen al speelt tot de verbeelding… een vlieg, verstrikt in een kapot web, overgeleverd aan de spin die zorgvuldig het web heeft
geweven. Simpel, maar heel treffend. Dit boek is geschreven in 2019 en geeft het corona gevoel van dit jaar, 2020, goed weer. Het verhaal start
aan het begin van een uitbraak van de pest. Het frappante is dat er al vroeg in het boek vermeld wordt dat de toekomst last zal gaan krijgen
van coronavirussen. Hier krijg je gewoon kippenvel van!
De spanning wordt goed opgebouwd, maar voor mijn gevoel blijft het verhaal wat oppervlakkig. Ik mis details. Hoe verloopt de ziekte bijvoorbeeld, ik zou graag iets lezen over een aantal personen die de ziekte oplopen. Zijn er mensen die de ziekte overleven? Hoe en waarom worden de kampen opgezet? Enz. Verder is het een fijn en goed boek!

Lees de complete review op mijn blog, de link kun je vinden op mijn profiel.
1

Reageer op deze recensie

Meer recensies van @piggybookride

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.