Vermakelijk

ilonka.audiobooks ilonka.audiobooks
17 mrt 2024

In dit tweede deel van het Collide-tweeluik van Gail McHugh heeft Emily eindelijk ingezien dat haar relatie met de manipulatieve Dillon niet goed voor haar is. Ze blaast hun huwelijk af. Eindelijk durft ze haar ware gevoelens onder ogen te zien: ze houdt van Gavin. Hij is de liefde van haar leven, maar ze heeft die liefde op het spel gezet door te lang bij Dillon te blijven. Ze is bereid alles op te geven om Gavin terug te winnen en gaat naar hem op zoek in de hoop dat het nog niet te laat is.

Gavin is kapot van de afwijzing door Emily en heeft alles achter zich gelaten maar hij is Emily niet vergeten dus zodra hij haar weer ziet weet hij dat hij niet zonder haar kan. Samen gaan ze terug naar huis om aan hun leven samen te beginnen. Net als het lijkt dat niets hun geluk in de weg zal staan ontdekken ze iets waar Dillon ook bij betrokken is. Dillon neemt deze onvoorziene situatie gretig aan om zich te wreken op Gavin en Emily.

Net als in het eerste deel blijft de uitwerking van de personages en de verhaallijn oppervlakkig maar de schrijfstijl is luchtig en meeslepend waardoor 'Hartslag' een verhaal is dat gemakkelijk leest. De aantrekkingskracht tussen Gavin en Emily en daar tegenover Dillon met zijn manipulerende houding, komen goed naar voren en de emoties spatten ervan af.

Het Collide-tweeluik van Gail McHugh is wat mij betreft vermakelijk maar de uitwerking kan beter. De vele, soms erg vluchtige, ontwikkelingen maken nieuwsgierig en hierdoor blijf je toch gretig doorlezen.

Meer recensies van ilonka.audiobooks