Met een mooie verdieping en ontwikkeling van personages en verhaallijnen.

ilonka.audiobooks ilonka.audiobooks
8 mrt 2026

In het eerste deel van de Schotse liefdes serie vertrokken we samen met Lucy naar de Schotse Hooglanden. In dit tweede deel blijven we op de plek waar Lucy haar grote liefde bij Noah vond en waar we Kylee als zijn zus hebben leren kennen.

Kylee valt op vrouwen, ze heeft al jaren gevoelens voor die ene vrouw.  Leith doet niet aan relaties. Allebei worstelen ze met de hoge verwachtingen van hun ouders. Wanneer ze door de moeder van Kylee gekoppeld worden ontstaat er een vriendschap. Ze spreken af elkaar te helpen door zich naar hun ouders toe als koppel voor te doen. Geen probleem want zij valt immers op vrouwen. Maar al gauw groeit hun vriendschap uit tot meer wanneer hij er voor haar is na dat dramatische avondje uit in Edinburgh. Dit zorgt voor verwarring bij hun allebei.

Anika Riemens heeft met dit tweede deel opnieuw een heerlijk verhaal geschreven. Haar schrijfstijl is vlot en levendig vol humor, romantiek en met een mooie verdieping en ontwikkeling van personages en verhaallijnen. Door de beschrijving van setting, sfeer en personages ga je als lezer gemakkelijk mee in het verhaal, zie je de omgeving zo voor je en zit je gezellig aan tafel in de B&B met al die bijzondere maar toch ook hele gewone mensen. De thema’s zijn actueel, herkenbaar en realistisch maar luchtig in het verhaal en de karakters van Kylee en Leith verwerkt

‘Misschien is jouw liefde niet zwart-wit, maar juist een spektakel van grijstinten, gemengd met felle kleuren. Misschien maakt het niet uit of iemand een man of een vrouw is. Misschien is hij gewoon de juiste persoon.’

Een hartverwarmend feelgoodverhaal vol fijne humor, liefde, romantiek en een inspirerende boodschap. Over het leven, over de kracht van familie en over de liefde die voor iedereen een ontdekkingsreis is…

Meer recensies van ilonka.audiobooks