Zoveel leugens..... gaat dat goedkomen?

Ingrid Loef Ingrid Loef
27 mrt 2024

Het verhaal speelt zich af ten tijde van de Corona pandemie, vlak voor de Amerikaanse verkiezingen en wordt geschreven vanuit het oogpunt van de hoofdrolspeler Conor O’Toole.

Conor is een rechtenstudent, die voor de zomervakantie een baantje heeft als 'tennispro' in de luxe wijk Cutters Neck. Conor die zelf uit een milieu komt van weinig geld en naast zijn studie ook nog voor zijn zieke moeder moet zorgen komt in een voor hem onwerkelijk milieu terecht.

Conor mag hier de hele zomer gratis verblijven in ruil voor tennislessen aan de eigenaar van zijn huisje. Daarnaast mag hij tennis les geven aan de bewoners van deze luxe wijk. Helaas is er weinig animo voor zijn lessen. Het is dan ook erg verleidelijk als een cliënte hem meer geld biedt voor zijn lessen als hij na de les ook nog wat tijd voor haar heeft. Conor vindt dit een lastige situatie, helemaal als hij ook nog eens verliefd wordt op een ander meisje, maar hij heeft het geld nodig om de rekeningen voor zijn moeder te betalen.
Conor valt van de ene leugen in de andere, en als dan het noodlot toeslaat wordt het hem allemaal best benauwd.

Op de cover van het boek staat dat het hier gaat om een thriller. Zo heb ik het boek niet ervaren. Tot ver over de helft zat er weinig spanning in het verhaal en draaide het vooral om leugens en seks. Ik zou het meer op een roman willen houden met aan het einde opbouwend tot een spannende roman.
Vooral omdat het voor mij niet aan de verwachting van een thriller voldeed geef ik dit boek 3 sterren.

Meer recensies van Ingrid Loef