Bloed en Honing

Lou is voor de tweede keer de heksenkring ontvlucht. Nu zowel de heksenjagers als de heksen achter haar aan zitten, heeft ze bondgenoten nodig. Maar wie wil hen nog helpen? Terwijl Lou en Reid steeds verder uit elkaar gedreven worden, lokt Morgane hun in een kat-en-muisspel.

In dit boek zijn Lou en Reid vooral opzoek naar bondgenoten. Hierdoor zijn zij het grootste deel van het verhaal op reis. Ook al gebeurde er genoeg, toch voelde het af en toe niet zo. Ik kon dan ook erg slecht in het verhaal komen. De spanning was voor mij niet aanwezig. Alleen bij de laatste 100/150 bladzijdes wilde ik doorlezen.

Toch wist het boek mij hier en daar te verrassen. Het einde had ik wel anders verwacht. Ik vond het eigenlijk niet heel interessant.
Verder worden er zoveel keuzes gemaakt zonder goed na te denken. Lou moet soms eerst even nadenken voordat ze iets gaat doen.

Over het algemeen was het een prima boek. Het eerste deel vond ik wel beter. Deel 3 ligt op mij te wachten dus ik hoop hier binnenkort in te beginnen.

Meer recensies van IrisReadsBooks