Tussen de regels

Rowan Kane heeft zes maanden om zich te bewijzen als CEO van Dreamland. Alles waar hij de leiding over heeft, kan zijn eigendom worden als hij bewijst dat hij de geschikte persoon ervoor is.
Zahra Gulian werkt al een tijdje bij Dreamland en heeft veel ideeën om het park te verbeteren. Op een beschonken avond schrijft ze een analyse over één van de populairste attracties en verzend ze deze per ongeluk. Zahra verwacht dat ze ontslagen zal worden maar ze krijgt een nieuwe baan aangeboden.

Wat heb ik genoten van dit boek! Het heeft mij helemaal uit mijn leesdip gehaald. Binnen no-time zat ik in het verhaal. Door de korte hoofdstukken vloog ik er doorheen en het las lekker weg.
Het eerste 100 bladzijdes gaan vrij snel. Daarna wordt het tempo iets rustiger. Zelf had ik hier geen problemen mee.
Was het verhaal over het algemeen voorspelbaar? Zeker. Maar ik genoot te veel van het boek om

Zowel Rowan als Zahra zijn leuke personages om te volgen. Soms wilde ik beide wel door elkaar schudden maar dat mocht de pret niet drukken. Ja, Rowan zijn beweegredenen waren niet altijd al te best. Maar ook bij mij kwam hij ermee weg.

De spice in het boek vond ik prima te doen. Het was niet te veel. Op de website van de uitgever krijgt dit boek 3 vlammetjes als streamy level.

Ik heb echt genoten van het verhaal! Kan niet wachten om aan deel 2 te beginnen.

Meer recensies van IrisReadsBooks