De legende ontwaakt
Lisa, Anne, Linda en Alex zijn ieder hun eigen weg gegaan om het kwaad te bestrijden. Lisa moet Starshine en haar vader terug zien te vinden. Maar die zoektocht is te gevaarlijk voor haar alleen en de andere Soul Riders blijken ook niet veilig te zijn. De vriendinnen moeten hun krachten onder controle krijgen en samen werken om de strijd te winnen.
De legende ontwaakt is het tweede deel van de eerste trilogie.
Na het eerste boek zat ik helemaal in het verhaal. Ik vond het geweldig. Avontuur, magie en paarden, wat wil je nog meer?
Al vrij snel pakte ik het tweede deel op. Deel één eindigde namelijk zo dat je meteen wilt doorlezen. Dit deel gaat verder waar het eerste boek stopt.
Dit keer kwam ik echter niet in het verhaal. Het greep mij niet. Ik kon het boek dan ook makkelijk wegleggen.
Wel heeft dit boek een goede dosis actie. Ook zat er een gruwelijk moment in. Ik zat toen echt met open mond te lezen. Dit had ik niet in het boek verwacht, zeker niet in een boek voor 10+.
Ondanks dat ik niet in het verhaal kwam, heb ik er toch van genoten. Een goed tweede deel van deze trilogie waarin de personages verder werken naar hun persoonlijke doel.