Mijn waarheid
Twee vrienden. Een bruid die sterft. Twee versies. Wie geloof jij, Nathan of Elias?
Elias gaat trouwen maar wanneer er op de berg een noodlottig ongeval gebeurt verandert alles. Nathan en Elias zijn de enige getuigen. Het probleem is alleen dat beide een ander verhaal hebben. Wie spreekt er de waarheid?
Al jaren stond het boek op mijn tbr. Een tijd geleden heb ik eindelijk het boek gekocht en nu stond het dus al even in de kast. Ik wist niet zo goed wat ik moest lezen dus besloot om het eindelijk op te pakken.
Mijn waarheid heeft een uniek concept. Aan de ene kant van het boek zit het verhaal van Nathan en aan de andere kant het verhaal van Elias. Je kiest zelf welk verhaal je het eerste gaat lezen. De waarheid vind je in het midden van het boek.
Het verhaal wisselt zich af tussen verschillende tijdstippen. Zo ga je van de bruiloft, naar het verleden en weer terug naar de berg. Net wanneer het spannend begint te worden wissel je weer van tijd. Hierdoor was er dus amper spanning. Elke keer dat ik dacht: nu komt het, kwam het niet.
Toen ik beide kanten had gelezen was het eindelijk zo ver. Tijd voor de ontknoping. Helaas viel die een beetje tegen. Ik snapte het eerst niet helemaal en heb een aantal bladzijdes 2 keer moeten lezen. Uiteindelijk viel het kwartje.
Leuk idee maar de uitvoering was minder. Het was niks voor mij.