FabFour is terug!

Joyce Joyce
10 mrt 2022

Terug in de keuken van Nonna, bij de grote familie Messina. Dit keer niet voor tien blind dates, maar voor een potje truth or dare. Olivia is onderdeel van de Fab Four, die dit jaar gaat afstuderen. Met kop en schouders steekt ze er qua prestaties bovenuit, maar.. die golflessen had ze wellicht tóch iets serieuzer moet nemen.

Twee voor twaalf komt ze erachter dat ze haar diploma niet in ontvangst kan nemen, want er ontbreekt nog een half studiepunt. Om ervoor te zorgen dat ze deze toch krijgt en de salutatorian speech mag houden, krijgt Olivia een week de tijd om alles recht te zetten.

Het boek is opgedeeld in tien hoofdstukken over een truth en een hoofdstuk over een dare. Ik vind dat het boek lekker makkelijk weg leest en af en toe waan je je lid van de hysterische familie Messina. Het lijkt me heerlijk om zo’n zoete inval Oma te hebben die altijd voor je klaar staat en ook nog eens formidabel kan koken! Anderzijds zou ik wel horendol worden van een moeder zoals Olivia heeft. Die app komt bij mij nooit op mijn telefoon!

Eerder las ik ‘Tien blind dates’ en dat boek vond ik vele malen leuker dan ‘Tien truths en een dare’. Dit komt onder andere omdat het concept van ‘de tien..’ in de blind dates veel leuker is uitgewerkt, dan bij deze truth or dare. Ik vind het net even te ver gezocht dat er zoveel moet gebeuren voor een half studiepunt.

Meer recensies van Joyce