Overdonderd!
Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten van dit verhaal, maar wat heb ik er van genoten! Ik verslond het boek echt! Het verhaal draaide vooral om Belle en Atlas, waarbij die laatste een redelijk zwart randje heeft.
Ik ben naast een grote feelgood/ romance ook een thriller fan, en eigenlijk is dit boek een erg goede mix! Af en toe de spanning van het werk en de dreiging van Atlas zijn werk, maar ook de ontwikkelingen tussen Belle en Atlas die voor de zachtere kant van het verhaal zorgden.
Er komen nog een aantal personages voor in dit boek, en ik hoop dat deze verder uitgewerkt worden in de andere delen. Vooral het verhaal van Lev lijkt me ontzettend grappig!
Ook ben ik wel benieuwd hoe het verhaal van Belle verder gaat, want het boek eindigde in een goede cliffhanger!
Eva, ik ben met recht positief verrast door je eerste deel in deze serie en kan niet wachten om verder te lezen!