Herhaalt de geschiedenis zich terug?
Vervloekt is het vervolg op Vals van Mel Wallis de vries.
Lizzy, Melanie en Dominique gaan een weekend naar een afgelegen huis in de Ardennen. Ze ontdekken dat er vroeger vier meisjes hebben gelogeerd die bijna zijn vermoord… Sindsdien staat het huis leeg. Ze proberen hun angst weg te lachen, al snel gebeuren er vreemde zaken. Het weer veranderd, er is veel lawaai, ze horen maar zien niets, … Heel langzaam komt het verleden tot leven. Zal het nog goedkomen?
Dit boek is nog korter en krachtiger of de voorgaande werken van de auteur.
Hoe ze het doet, geen idee maar De Vries is een krak in korte spannende verhalen te schrijven waar je stil van wordt en door wil lezen tot het einde en dan beseffen van wow het zit goed in elkaar.
Deze keer is het iets anders qua dader. De meeste zijn voorbedacht in hun handelen maar nu niet. Dit gegeven vond ik een fijn ondanks het erg is wat er gebeurd is.
Dit boek is nog korter en krachtiger of de voorgaande werken van de auteur.