Een liefdevolle dichtbundel voor iedereen!
Ben je vergeten dat babygeitjes bestaan?
Een liefdevolle dichtbundel voor iedereen!
Soms lijkt het leven lastig, maar gelukkig zijn er ook heel veel dingen om van te houden. Appeltaart bijvoorbeeld, of pinguïns of Alexander. Momenten waarop je van liefde uit elkaar spat, maar ook momenten waarop je denkt dat je nooit rimpels zult krijgen, omdat je denkt nooit meer te zullen lachen.
Deze bundel staat vol met prachtige gedichten voor kinderen die een gevoel van herkenning zullen geven. Want ja, die eerste vlinders in je buik zijn echt bijzonder, sorry zeggen kan heel moeilijk zijn en een betere wereld begint inderdaad bij jezelf. (Oh, en je vader is niet de sterkste man ter wereld, zo jammer)
Ik heb genoten van de mooie taal in de gedichten. Ik vind het knap dat elk gedicht echt vanuit een kind is geschreven: verwondering, pijn, vriendschap in alle vormen en maten, liefde zoals kinderen die kunnen voelen. De tekeningen van Nadia Meezen maken deze dichtbundel ook een plaatje om naar te kijken.
Een bundel om vanaf de middenbouw voor te lezen. Gewoon als je tijd over hebt, of juist wanneer er iets speelt en je dit middels een van de gedichten bespreekbaar wilt maken.
Mijn persoonlijke favorieten:
- Gestolen
- Rimpels
- Een goed begin
- Lastig
Dankjewel @pimlammers en @nadiameezen voor deze prachtige dichtbundel.
@lees_juf_yvonne
Mijn persoonlijke favorieten:
- Gestolen
- Rimpels
- Een goed begin
- Lastig
Dankjewel @pimlammers en @nadiameezen voor deze prachtige dichtbundel.
@lees_juf_yvonne