5 sterren voor Hannah en Jonas

Liz DivaBooks Liz DivaBooks
28 mrt 2020

Deze Kerst neemt de lezer mee naar de kerst van Hannah en haar familie. Hannah’s zusje Laura neemt haar vriendje mee naar het vakantiehuisje van hun ouders. Tot overmaat van ramp is Jonas ook mee gekomen om kerst te vieren. Om het feest compleet te maken komt haar vervelende nicht Darla ook nog eens mee met haar oma.
Darla heeft meteen oog voor Jonas, dit geeft Hannah een naar gevoel waar ze haar vinger niet op kan leggen. De aantrekkingskracht die Hannah ervaart bij Jonas is goed voelbaar en geeft het hele boek een lekkere vibe af.
Dit boek is geschreven vanuit zowel Hannah’s en Jonas’ perspectief. Persoonlijk heeft dit altijd mijn voorkeur omdat dit een voorsprong op de personages geeft. Daarbij krijg je ook de gevoelend van beide mee wat ook een plus kan geven aan een verhaal.
J.L. Beck & C. Hall weten de personages in dit korte verhaal wel personages met een beetje diepte neer te zetten. Hannah en Jonas voelen beide aan als echte mensen die je maar oppervlakkig kent. De schrijfstijl is erotisch maar bevat ook zeker een hoop humor. Oma alleen kan al een boek met acties vullen.
Het fijne aan dit boek is, dat de emoties op mij persoonlijk goed overkwamen waardoor er wel een traantje is gelaten. Wat dan wel fijn is, omdat het kerst is, is een happy end waardoor je toch met een lach het boek dicht kan slaan.

Lang Verhaal Kort

Een kort verhaal met heerlijke steamy scenes overgoten met een sausje van humor. Emoties komen binnen, maar je slaat het boek met een lach dicht.

Meer recensies van Liz DivaBooks