I want more

Liz DivaBooks Liz DivaBooks
22 mrt 2020

In de andere boeken die zich afspeelde in Twin Bridges hebben we kennis gemaakt met Abby&Blake, Jacob&June, Duke&Ian en Becky en Nathan in het Hart van de Cowboy.
Wanneer je via het boek weer terug komt tijdens kerst in Twin Bridges voelt dit meteen vertrouwt. Waar in de voorgaande delen er slechts twee perspectieven zijn gebruikt krijgen we nu een kijkje in de hoofden van alle bekende en als extra toevoeging ook een stukje te lezen vanuit Candice haar perspectief.
Debra Eliza Mane weet wel alles zo te vertellen dat het niet hindert door wie je het stukje kerst beleeft. Daarbij weet ze ook veel vragen die je kon hebben na Het hart van een Cowboy beantwoord. Doordat de personages in Twin Bridges al bekend zijn en als vrienden voelen is het extra fijn dat alles op zijn pootjes terecht komt.
Sexy cowboys, sneeuw en natuurlijk een uitgebreid kerstdiner zijn onderwerp in deze 120 pagina’s tellende novelle centraal staan.
Alle elementen die je verwacht zijn perfect uitgebalanceerd en toch wil je meer. Want aan het eind staat June op het punt om te bevallen!
Dus Debra Eliza Mane, wanneer komt het volgende deel in de Twin Bridges serie?

Lang Verhaal Kort

Debra Eliza Mane weet vanaf de eerste pagina meteen weer de lezer mee te voeren naar het prachtige dorpje Twin Bridges. De schrijfstijl voelt vertrouwd en de terugkerende personages laten het als thuiskomen voelen.

Meer recensies van Liz DivaBooks