Stap op dat paard cowgirl!

Liz DivaBooks Liz DivaBooks
7 mrt 2021

Zoals altijd heeft het boek een sexy cowboy en zijn cowgirl op de cover. Persoonlijk vind ik dit altijd wel leuk, maar het geeft niks weg van de personages.
Voor de mensen die al eens een boek van Lizzie van den Ham en Debra Eliza Mane hebben gelezen weten dat er gewerkt wordt met meerdere vertel perspectieven. Deze keer dat van de Nederlandse Annabel en de Italiaanse Stefano.
Doordat wij als lezer in het hoofd van beide personages kunnen kijken weten wij meer dan de personages zelf. Dit is erg leuk want jij weet wat zij niet willen toegeven/bespreken.
Annabel zou je een nuchtere Nederlandse kunnen noemen, zo ziet ze zichzelf. Helaas voor haar, zijn de Italiaanse mannen op de Russo ranch echt om op te vreten en flirten ze er op los met haar.
De knappe eigenaar Matteo maakt meteen zijn bedoelingen kenbaar. Annabel is er niet ongevoelig voor, maar ze vind Stefano die haar hielp vanaf het begin veel leuker.
In deze nieuwe heerlijke romance van Lizzie en Debra zit weer een fijne dosis vlinders en knappe mannen. Maar ook natuurlijk een leuke Nederlandse meid die het hart van een cowboy verovert.

Lang Verhaal Kort

Weer een heerlijk verhaal van de hand van Lizzie van den Ham en Debra Eliza Mane. Alle geliefde ingrediënten zijn er. Stiekem hoop ik op meer van de Russo ranch want het einde is heel open.

Meer recensies van Liz DivaBooks