Begonnen met deel vijf en meteen overtuigd!

LizGoeyvaers 02 augustus 2025
Dit boek is deel 5 van de inspecteur Callanach- reeks. Ik had het boek al zien voorbijkomen met zijn positieve ratings en toen ik deel 5 zag liggen in de Kruidvat, greep ik mijn kans. Het is al een tijdje geleden dat ik een thriller heb vastgehad en ik heb genoten van het plot!

Het boek gaat over inspecteurs Ava Turner en Luc Callanach die zware stof voor de kiezen krijgen. Het begint met een man, die na een gestaakte zelfmoordpoging, dood wordt aangetroffen aan een klif. Dit is slechts de start van een reeks verdachte overlijdens. Ava en Luc moeten de moorden met hun team oplossen terwijl de spanning tussen de twee stijgt...

Helen Fields heeft een heel vlot plot neergeschreven. Ik heb geen moment gedacht 'Het wordt saai, ik ga iets anders doen', want elk moment was spannend en nieuw. Ondanks dat ik al mijn vermoedens over de moordenaar had, werd ik toch verrast tegen het einde. Zeker aan te raden! Ondanks dat het deel 5 was van een reeks, was alles te begrijpen. Het kan echt als een stand-alone worden gelezen!

Meer recensies van LizGoeyvaers