This book will make you feel something!
‘This book will make you feel something’ heeft een belangrijke boodschap en staat bomvol spicy verhalen!
[Synopsis] Op een eenvoudige en opwindende manier legt seksexpert Florence Bark uit hoe het vrouwelijk lichaam werkt en de vele manieren om ermee te experimenteren. Ze geeft 25 tips om de manier waarop we masturberen te verrijken. Na elke tip vind je een kort en spicy verhaal, waarbij je helemaal zelf kunt invullen hoe de personages eruitzien.
Florence Bark begint haar boek eerst met wat algemene informatie over het vrouwelijk lichaam. Hiermee heeft het boek een logische opbouw, je begint bij het begin. Het boek laat vrouwen zich zelfverzekerder voelen over hun eigen seksualiteit. Er zijn geen taboes, Florence Bark is heel open. Ze heeft een feministische invalshoek en focust zich op het genot.
Door de flowchart in het begin kun je meteen kijken wel verhaal op dat moment het beste bij je past. Daarmee wordt het ook een boek dat je er vaker bij kunt pakken en niet in een keer van voor tot achter hoeft te lezen.
In het boek zijn afwisselend masturbatie tips te vinden en erotische verhalen. Het boek is zo opgebouwd dat de tips ook passen bij de verhalen die erna komen.
De erotische verhalen zijn zeer divers, iedereen kan wel een verhaal vinden dat aanspreekt. De verhalen zijn kort, maar krachtig. Persoonlijk vond ik ze iets te kort. Van mij had de erotische spanning iets meer opgebouwd mogen worden. De verhalen kwamen nu wel allemaal erg snel tot een conclusie. Daarbij vond ik ze persoonlijk ook erg braaf, maar dat is natuurlijk persoonsafhankelijk. Iedereen heeft daarin zijn eigen voorkeuren.
Met ‘This book will make you feel something’ doorbreekt Florence Bark een stigma. Ze laat zien dat je je nergens voor hoeft te schamen. Het belangrijkste is dat je geniet en dat je je veilig voelt!
Ik vond het een leuk, maar vooral belangrijk boek! Van mij krijgt het ***!
Ik vond het een leuk, maar vooral belangrijk boek! Van mij krijgt het ***!