Het stukje over de Wolfhond gaf nog meer karakter aan het personage

Maantje13 03 juli 2025
Zondagsleven is het tweede boek in de trilogie van Judith Visser. Het verhaal gaat verder waar Zondagskind is gebleven, dus ik raad aan die eerst te lezen.

Jasmijn heeft ASS en zoekt een weg in het leven met alle obstakels die daarbij komen kijken. Alles is een uitdaging en daarin probeert ze keer op keer na te gaan of dit is wie zij is of is het wat de mensen graag willen.
Jasmijn heeft toekomstidealen en werkt daar hard voor om die te bereiken, ook dat gaat met vallen en opstaan.
Uiteindelijk ontdekt Jasmijn haar kwaliteiten en valt alles op zijn plek, door dicht bij zichzelf te blijven vindt Jasmijn haar toekomst.
Een verhaal van herkenning, met een lach en een traan, maar vooral inspiratie en motivatie!
Ook beschrijft Judith in het boek een stukje over de Wolfhond, ik vond dit echt een toevoeging, dit verrijkte voor mij het verhaal nog meer.
Mocht je het ook interessant vinden om daar meer over te lezen in een roman, raad ik “Het meisje met de halve ster.” ook aan.

Ik heb echt genoten tijdens het lezen en binnenkort start ik met Zondagskracht, het derde en laatste deel in deze trilogie. Waarschijnlijk is dat boek ook in twee dagen uit

Meer recensies van Maantje13

Om haar baan als video producer te redden, gaat Katie in zee met reddingszwemmer Hutch. Het enige probleem? Ze kan niet zwemmen. Wat begint als een leugentje om bestwil verandert al snel in een web van bedrog.