Advertentie

‘Tido & Lali: Speeltuin naar de maan’ is het debuut prentenboek van Joost van Ekeren. Het is een mooi en fantasierijk verhaal over liefde voor anderen. De vriendschap tussen Tido & Lali komt mooi naar voren en je kan merken dat ze elkaars beste maatjes zijn. Dit blijft het hele verhaal mooi en duidelijk aanwezig.

Joost van Ekeren heeft een hele fijne en simpele schrijfstijl voor kinderen. Hierdoor is ‘Tido & Lali: Speeltuin naar de maan’ heel geschikt om voor te lezen, maar ook om kinderen zelf te laten lezen. Vooral samen valt er veel te ontdekken en bespreken, omdat uit de illustraties blijkt dat Tido geadopteerd is. Een mooi onderwerp om even over te kletsen!

De illustraties in ‘Tido & Lali: Speeltuin naar de maan’ zijn gemaakt door Sanne Miltenburg. Ze zijn precies gedetailleerd genoeg om het verhaal te vertellen, maar ze zijn ook weer niet te druk. Zodat het prentenboek een rustige uitstraling heeft en de illustraties prikkelen zeker de fantasie van kinderen.

Kortom, ‘Tido & Lali: Speeltuin naar de maan’ van Joost van Ekeren en Sanne Miltenburg is een prachtig debuut. Het verhaal zit vol met fantasie, liefde en vriendschap! Het verhaal neemt je mee naar de maan en weet zeker je fantasie te prikkelen. Ook vind je een QR-code om een leuk liedje over Tido en Lali te luisteren.

Reacties op: Fantasierijk verhaal over vriendschap!

13
Tido en Lali - Speeltuin naar de maan - Joost van Ekeren
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners