Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Staat als een huis

Margje_V 18 maart 2024
Perfectly Wrong – Sarah Rivens

Het verhaal over Benjamin Jenkins en Isabella-Bella Grace. Plus de tegendraad van Deel één Captive.  Het is wel aan te raden om dat deel eerst te lezen anders heb je meer moeite met de personages die bij de maffia horen.

Benjamin was als tiener al verliefd op Isabella. En andersom ook.
Ze weten allebei niet hoe ze hierop moeten inspelen en het duurt dan ook lang voordat ze iets met elkaar krijgen.  Als ze een nacht intiem zijn geweest, verdwijnt Ben plotseling en hoort Bella jaren niets meer van hem.  Bella kan hem niet vergeten en denkt dagelijks aan hem. Na al die jaren wil ze weten waarom hij haar zomaar uit het niets in de steek liet.

Laten we eens beginnen met een aantal namen die in dit boek voorkomen. Het is een beetje verwarrend wie nu wie is af en toe. Ella, Bella, Ally, Isobel, Isabella, Kiara, Cole, Kyle, het lijkt allemaal op elkaar en het is ontzettend onhandig.  Als je Mark en Andreus tegenover elkaar zet is dat prettiger dan Mark en Marco. Maar dat is een persoonlijke mening.

Dan het positieve. In deel1.5 komen we Asher weer tegen, die zijn ‘gevangene’ heeft ondergebracht in een appartement ergens in Manhattan, zodat ze veilig is. Een gevangene is iemand die voor één van de maffiabazen werkt en daar ook behoorlijk mee verdient, omdat het een gevaarlijke baan kan zijn.  De man waar ze voor werken heet hun ‘eigenaar’.  Je krijgt terugblikken over de ontmoeting tussen de twee.  In deel één vertelt vanuit Ella.  In dit deel vertelt Asher een stukje van zijn verhaal.
Asher wil niet toegeven dat hij verliefd op Ella is en is levensgevaarlijk als hij sacherijnig is. Dat hij Ella mist is meer dan duidelijk.   Ash is een echte klootzak. 

Ben en Bella zitten nog steeds met elkaar in hun maag. Ze missen elkaar vreselijk en hebben beide geen serieuze relaties gehad in de afgelopen jaren.
Kruislings vertellen Ben en Bella hoe ze elkaar weer vinden via Social media. Bella doet zich voor als iemand anders en probeert zo weer in contact met hem te komen.   Kunnen ze de relatie weer voortzetten of gaat het alsnog weer mislukken?

Het boek leest, naast al die op elkaar lijkende namen, erg prettig en de schrijfstijl is vlot en makkelijk. Het verhaal staat als een huis en is echt een maffiaverhaal.
Wat spanning, sensatie, verliefdheid, samen met een beetje smut erin en het is weer een compleet plaatje. Op naar deel twee!
Drieënhalve sterren.

Margje voor Sannereadsalot  
Genre: Dark Roman
Uitgever:Horizon
ISBN:9789464103663
Pagina’s:572
Uitvoering:Paperback
Uitgave:Februari 2021

Dank aan Horizon uitgevers voor het recensie-exemplaar

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Margje_V

Gesponsord

Wanneer zijn ploeg vastloopt door een reusachtig bot, gaat Boer Boris samen met Berend en Sam op onderzoek uit. Van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot?

Marie zit op de beste school van de wereld met de allerliefste juf. Als haar klas uitgenodigd wordt om een week te ruilen met een andere klas, logeert Marie zelfs in een villa met zwembad en paarden.

De TikToks die geheimen van leerlingen én docenten onthullen, zijn enorm populair op Lauries school. Maar is het wel echt ongeluk als een meisje uit een van de sappigste TikToks om het leven komt?

Met zeven sleutels kan een bont gezelschap reizigers de schat van de meedogenloze Roverkoning in handen krijgen, als ze langs de zeven bewakers kunnen komen.

Noura leeft met een groot geheim – haar moeder mag absoluut niet ontdekken dat ze bij volle maan in een weerwolf verandert. En dan is er nog dat andere grote geheim ...

Als het afbrokkelende gebouw van Brams middelbare school wordt gesloten, moet hij ergens anders heen dan zijn beste vriend, Theo Thorbecke. Kunnen ze de school nog redden?

De kikkertjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Met hun opbrengsten kunnen ze snoep kopen. Of kunnen ze het beter samen aan iets anders besteden?

Waakgorgel Jukko vertelt de Waakgorgeltjes-in-Opleiding en Melle dat er boven de poolcirkel een groot leger Brutelaars oprukt. De verdedigende Gorgels vallen allemaal in slaap.

Drie tieners bekennen de moord op Mirza. Alle drie hebben ze een motief, maar slechts een van hen is de dader. Wie viel Mirza aan op het feest? Wie is de mystery guest?

Er is een landelijke internetstoring en nu kunnen Quinn en Aaron geen huiswerk maken. Ze moeten een voldoende halen, anders moeten ze stoppen met hun videokanaal.

Een ode aan de allesoverstijgende kracht van vrouwenvriendschap en een intiem portret dat een nooit eerder getoonde kant van Marilyn Monroe laat zien.

Als haar vader haar herinneringen vertelt die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent, gaat Olga twijfelen over haar achtergrond.

Dit is het sensationele verslag van hoe Red Bull luidruchtig de Formule 1-wereld instapte en steeds succesvoller werd om uiteindelijk de sport te domineren met Max Verstappen.

Twee advocaten, de een wit, de ander zwart, proberen hun ten onrechte beschuldigde zwarte verdachte van de doodstraf te redden.

Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev verklaart Dani's jeugdvriend Pavel dat het socialisme dood is. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek.

Journalist Gina deed jarenlang verslag van oorlogen over de hele wereld, maar sinds kort is ze correspondent in Rome. Na een zwoele zomeravond belandt ze in bed met haar jeugdvriend Okke.

Wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een ongeval en verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld.

Schrijfster Keet ontdekt dat de eigenaresse van een sjofele strandtent waar ze graag komt, illegaal onderdak biedt aan een groepje jongeren.

Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island, en de groep schrijvers die hij om zich heen heeft verzameld staan voor een nieuwe uitdaging.

Tanya, een Britse exchange student, komt een jaar lang in het gezin van Natalie en Matt wonen in hun luxe huis in Los Angeles. Ze begint steeds meer te lijken op hun overleden dochter Anabel.

Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen denkt iedereen aan zelfmoord. Maar Nancy is ervan overtuigd dat er kwade opzet is.

Amsterdam, 1824. In de kinderkolonie heerst een hard regime van tucht en discipline. Samen maken Karel en Lize een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen ...

Cornelisse en Wertheim selecteerden de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit 12,5 jaar Echt gebeurd. Ook op papier beklijven deze verhalen. Een feest om te lezen!

Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case roodgloeiend wordt: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen...

Pim Franssen beschrijft zijn reis vol beproevingen van twee jaar en twee dagen door 26 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser.

Over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

Op Ivy's safari’s worden dieren alleen gefotografeerd. Ze stuit daarbij op verzet van de andere witte jagers, maar ze zet vastberaden door.

De zeventigjarige Cecilia kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Met zijn kenmerkende opgerolde sokken, zijn taaiheid en wilskracht hoort Søren Lerby bij de absolute boegbeelden van het voetbal.

Als de jonge Ned Maddstone zich na een uit de hand gelopen grap op school plots in een streng bewaakte gevangenis bevindt, ziet de toekomst er veel minder rooskleurig uit.

Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Slechte gewoontes blijf je herhalen, omdat je de verkeerde methode gebruikt.

Miljardair Georg zoekt hulp bij zijn vriend Joe Carling, voor zijn spoorloos verdwenen kleinzoon en enige erfgenaam. Iemand heeft er baat bij heeft als Filip nooit gevonden wordt …

Dumouin wordt geconfronteerd met plekken waar nederlagen, crashes en rivalen een voedingsbodem bleken voor twijfels, frustraties en onzekerheden.

Het jaar van Gwen van Poorten varieerde van paddoceremonies tot botox, van met je partner naar Burning Man en je daar verloven tot het verbreken van die verloving.

Qmusic-dj en brandweerman Tom geeft aan de hand van heftige, verdrietige, leuke en soms idiote verhalen een eerlijk en inzichtelijk beeld van het leven van een brandweerman.