Heerlijke zomer aan het meer
Mijn zomer begint tegenwoordig met een boek van Carley Fortune. En ook nu weer is er een nieuw boek verschenen! En dat dit boek je een zomerse vibe geeft is wel het minste dat je ervan kan zeggen. Het ademt zomervakantie uit!
Het loopt allemaal even lastig voor Alice. Haar relatie is een aantal maanden geleden verbroken, ze heeft zich op haar werk als fotograaf gestort en heeft even behoefte aan rust. Ze gaat met haar oma de hele zomervakantie naar het zomerhuisje waar ze als zeventienjarige eens een vakantie door gebracht heeft en waar haar liefde voor fotografie ontstaan is. Alice ziet alles door haar cameralens. Zonder camera voelt ze zich naakt, niet op haar gemak. Achter de camera zit ze vol zelfvertrouwen.
Aan het meer loopt ook een zekere Charlie rond. De zelfverzekerde knappe Charlie. Een man die helemaal anders is dan haar ex. Ze krijgen een bijzondere band met veel sarcasme en humor maar Charlie ziet Alice ook echt. Hij weet haar te raken en zij wordt verliefd. Maar hij houdt haar op afstand. Of dat probeert hij tenminste. Maar de twee vullen elkaar perfect aan. Ze zijn zo leuk samen.
Tijdens die prachtige zomer werkt Alice samen met Charlie een kleine bucketlist af, probeert ze te bedenken welke weg ze uit wil gaan met haar werk en heeft ze een mooie tijd met haar oma. Ze leert de broer en schoonzus van Charlie kennen (Percy en Sam uit Elke zomer daarna!) Haar zus en haar nichtje komen enkele dagen doorbrengen. En iedereen is het er over eens: wat een prachtig stel zijn Charlie en Alice toch. Maar ze zijn geen stel. Ze zijn gewoon goede vrienden. Toch…?
Een heerlijk boek vol leuke humor. De personages zijn zo leuk. Je wil er gerust je zomer mee doorbrengen! Ik heb enorm genoten van deze zomers feelgood van Carley Fortune! Het ideale boek om te lezen deze zomer!