Het Ultieme geheim
Dan Brown is terug-en hoe!
De gevierde hoogleraar kunstgeschiedenis en symboliek Robert Langdon woont een baanbrekende lezing bij van Katherine Solomon, een prominent wetenschapper met wie hij sinds kort een relatie heeft. Katherine staat op het punt een schokkende ontdekking die zij heeft gedaan te onthullen in haar manuscript.
Wanneer zij en Langdon op hun hotelkamer in Praag zijn en Katherine wakker schrikt door een vreselijke nachtmerrie, kunnen ze beide nog niet vermoeden dat die nachtmerrie levensecht wordt en zorgt voor ongelooflijke dingen die daarna in gang worden gezet…
Wie wil koste wat kost voorkomen dat Katherine’s manuscript uitgegeven wordt en is daar zelfs bereid voor te moorden? En waarom willen ze dit voorkomen? Wat heeft Katherine ontdekt dat zo schokkend is dat dit nooit naar buiten mag komen?
In een zinderende race door de werelden van zowel de futuristische wetenschap als die van de mystiek, eeuwenoude mythen en volksoverleveringen, ontdekt Langdon de schokkende waarheid over een geheim project dat ons denken over het menselijk bewustzijn voorgoed zal veranderen.
Enkele passages uit het boek:
Langdon leunde achterover, diep onder de indruk door de baanbrekende genialiteit van Katherines ideeën.
“ Het komt allemaal samen in een groter concept,’ zei Katherine enthousiast. ..
” Er is nog veel werk te doen, maar de wetenschap onthult steeds meer bewijzen …..
“Dat is de boodschap die we van de daken moeten schreeuwen, Robert! Het is het ultieme geheim. Stel je voor wat een impact het zal hebben op de toekomst van de mens.”
Dan Brown heeft zichzelf wat mij betreft overtroffen met deze thriller! Van mij krijgt dit boek 5 sterren. De actie, de snelheid , het onderwerp van het boek...geniaal bedacht allemaal. Ik zou zeggen; ga dit boek lezen en oordeel zelf. Ik weet zeker dat je dit boek nauwelijks weg zult kunnen leggen.
Enkele passages uit het boek:
“ Het komt allemaal samen in een groter concept,’ zei Katherine enthousiast. ..