Een daverend debuut

Marijo Bakker Marijo Bakker
1 mrt 2023

Uitverkorene – Duistere Engel’.
 Auteur: Alicia Reale

Details:
ISBN: 9789083202891
Verschijningsdatum: 3 juni 2022
Uitgeverij Phoenix Books
Auteur: Alicia Reale
Young adult
Dit boek heb ik als recensie exemplaar gekregen van Phoenix Books. Heel hartelijk dank hier voor. Ik waardeer dit erg.

Achterflap:
Aliana Logan is een krachtige, jonge heks die een zorgeloos leven leidt in Santa Monica, Californië. Haar leven verandert wanneer ze Michael ontmoet. Ze voelt zich meteen tot hem aangetrokken. Als ze ontdekt dat hij ook een heks is, wil ze niets liever dan tijd met hem doorbrengen. Wanneer een demon haar begint te stalken, biedt Michael zijn hulp aan. Maar kan ze hem wel vertrouwen?

De cover:
Die vind ik prachtig en spreekt me erg aan. Prachtige kleuren en een mysterieuze vrouw/meisje op de achtergrond. Heel erg mooi.

Mijn bevindingen van het verhaal.
In het begin was het even wennen. Alicia is een Belgische auteur en benoemt de dingen soms anders dan Hollanders. Al snel had ik het door en was ik verdiept in het verhaal. Een verhaal dat op een mooie toegankelijke volwassen manier is geschreven. Als ik verder lees voel ik een onderliggende spanning die er voor zorgt dat ik door wil lezen. Wat is het onbekende dreigende gevaar wat Aliana voelt? Is Michael op wie Aliana zich aangetrokken voelt wel te vertrouwen of is hij het gevaar? Hoe verder ik lees hoe beklemmender de spanning wordt. Het einde is …….. Ga maar lezen.
Er komt een vervolg. Ik kan niet wachten op het vervolg. Alicia Reale heeft me overtuigd met haar debuut. Dit boek verdient echt 5 sterren.

Meer recensies van Marijo Bakker