Advertentie

'Kunnen vogels niezen?' is het vierde deel in de reeks Wijze Weetjes, en heeft een bekroonde voorganger ' Mag je haaien aaien?'
Dus je snapt wel dat ik aardig wat verwachtingen had van dit boek.
.
Dit is een enorm leuk weetjesboek met flapjes!! Ja met flapjes!! die door mijn zoon al vóór het lezen als TANTOE LEUK werd geprijst. Dat schijnt de overtreffende trap van ENORM LEUK te zijn. Dus bij deze.
.
Eigenlijk heb ik altijd al willen weten of vogels kunnen niezen, vooral nu met dat hooikoorts weer. Ík doe de hele dag niet anders.....Dus dit boek moest zo snel mogelijk gelezen worden! IK WIL ANTWOORDEN!!
.
Het verhaal is echt heel informatief en bevat leuke weetjes over vogels. Ik heb dingen over vogels geleerd waar ik geen weet van had.
.
De bladzijde begint steeds met een grappig onzin stukje over een bepaalde vogel en legt daarna uit hoe het werkelijk zit op het andere blad. Dus er zit ook nog een dosis humor in. Het is geen droge weetjeskost gelukkig.
.
Het boek heeft een toffe vormgeving en illustraties. Had ik al gezegd dat het flapjes had. Enorme paginagrote flappen! En daar hou ik van, leuk voor de afwisseling een verassingselementje. Dat houdt het spannend.
.
Ik ben er inmiddels achter of vogels kunnen niezen of niet. Wil je daar ook een antwoord op, moet je dit leuke boek ook even gaan lezen. Vandaag geef ik geen spoilers cadeau .
.
Dit boek was dus een waar succes zo voor het slapen gaan, we hebben veel plezier gehad tijdens het lezen en heeft de verwachtingen zeker waargemaakt !!
.
Ik heb daarna direct de andere delen gereserveerd bij de bieb. Dus wordt vervolgd!!!
.

Reacties op: Kunnen vogels niezen, of niet?

2
Kunnen vogels niezen? - Katrijn de Wit
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken