had even nodig maar daarna sprakeloos
Eerder las ik ‘Kansloos’ van Petra Spark. Nu kreeg ik via Letterdelta de kans om het nieuwste boek van haar te lezen. Dit boek heet ‘Achter haar schaduw’.
Dit is inmiddels de 7e thriller die uit de pen van Petra Spark is verschenen.
In dit verhaal maak je kennis met privédetective Robin Pauwels.
Er is een voor het oog simpele taak voor. Ze moet de verdwenen zakenman Gabor Szteenislov opsporen. Alleen kent deze zoektocht een schaduwkant die zichtbaar wordt tijdens de zoektocht. Het lijkt er op dat de verdwijning van Gabor niet zomaar was.
Haar steun en toeverlaat Kevin heeft ondertussen zijn eigen strijd nog waar de schaduw in de zaak van Robin een overlapping heeft met de zaak van Kevin.
Hoe ver ga je om de waarheid achter deze schaduw opzoeken?
Achter haar schaduw is een spannende thriller waarin thema’s als schuld, wraak en verborgen geheimen een grote rol spelen.
Het verhaal kwam voor mij een beetje lastig op gang. Ik kon me het beeld van Robin niet goed vormgeven in het begin. Maar dit veranderde gedurende het verhaal en liet me soms ‘Sprakeloos’ verder lezen.
Het verhaal is opgebouwd met stukken uit het verleden en heden. Daarnaast is er nog een stuk over een jongetje dat zich in een kast verstopt. In het begin zag ik het verband nog niet helemaal tot dat kwartje viel, dan slokt het verhaal je helemaal op.
‘Achter haar schaduw’ had even wat tijd nodig om erin te komen maar uiteindelijk was het voor mij wel een pageturner. De combinatie van verleden, heden en het verhaal van het jongetje maakt het afwisselend en uiteindelijk laat het je sprakeloos lezen!
Dit is inmiddels de 7e thriller die uit de pen van Petra Spark is verschenen.
In dit verhaal maak je kennis met privédetective Robin Pauwels.
Hoe ver ga je om de waarheid achter deze schaduw opzoeken?