Meer dan 5,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Afrikaans avontuur !!

Mieke Piersma 11 juni 2024
De cover van dit boek is prachtig en trekt je meteen over de streep om hem te lezen. Mooi zoals het verhaal verdeeld is in hoofdstukken van de hoofdpersonen Dani, Nick en Liam.
Het verhaal neemt je mee naar het Afrikaanse Botswana waar Nick, Dani en hun twee tienerdochters een safaritocht gaan maken. Dan ineens staat Dani oog in oog met haar jeugdliefde Liam, die haar alleen achter liet toen ze het erg moeilijk had. Liam is hun privégids. Wat is er toch gebeurd dat Liam halsoverkop naar Afrika vluchtte zonder afscheid van haar te nemen?
Door de afschuwelijke dromen die ze iedere nacht heeft, wil Dani antwoorden op wat haar dag en nacht bezig houdt. Wat voor man is Liam eigenlijk..?

De verhaallijnen zijn boeiend geschreven. Je reist mee door Afrika mede door de gedetailleerde beschrijving van Anita Kroef. De spanning komt wat laat op gang, maar wordt halverwege het verhaal geleidelijk aan opgevoerd. De spanning tussen Liam en Nick is om te snijden. Het is heel duidelijk dat deze twee mannen een verleden hebben. Je blijft je afvragen wat er tussen die twee gebeurd is…
Het lezen van het verleden en heden brengt je dichter bij de waarheid. Het boek leest prettig, vlot en is boeiend. Geen moment heb ik me verveeld, dus is dit boek wat mij betreft een dikke aanrader! Met heel veel gevoel geschreven..top !!

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Mieke Piersma

Gesponsord

Ben Koenig stond zes jaar geleden aan het hoofd van de elite Special Operations Group van de US Marshals. Samen met zijn team jaagde hij op slechteriken en wist hij iedereen te vinden. Totdat Koenig op een dag zelf spoorloos verdween.

Privédetective Myron Bolitar en de beroemde basketbalcoach Greg Downing hadden een verleden als zeer persoonlijke rivalen en later als zakenpartners. Myron heeft zijn dood verwerkt – tot twee agenten zijn kantoor binnenlopen en eisen dat hij ze vertelt waar Downing is.

Anna 'Schone slaapster' Ogilvy stak vier jaar geleden zonder duidelijk motief haar twee beste vrienden dood. Ze verkeert sinds die fatale nacht in diepe slaap. Dr. Benedict Prince is forensisch psycholoog en de laatste hoop van het OM om de zaak-Anna O. op te lossen.

Blix leidde het onderzoek naar de vermissing van de jonge moeder Elisabeth Eie. Tot zijn eigen dochter om het leven kwam en hij werd gearresteerd voor het wreken van haar dood. Hij is inmiddels vrij en degene die Eie heeft vermoord heeft hém nu gevonden.

Privédetective Julia Stark krijgt bezoek van Per Günter Mott, eigenaar van een succesvol familiebedrijf. De ochtend na een grote vergadering op zijn landgoed heeft hij in zijn telefoon een foto gevonden van een bebloede, vastgebonden man, met een zak over zijn hoofd.

Thrillerliefhebber Nicky Hunter correspondeert al jaren met de befaamde schrijver Sebastian Trapp, wiens eerste vrouw en zoon twintig jaar eerder spoorloos zijn verdwenen. Hij vraagt Nicky zijn biografie te schrijven, maar waarom wil hij nu opeens wel praten over zijn verleden?

King schrijft over het lot, sterfelijkheid en geluk. In zijn korte verhalen buigt hij de realiteit naar zijn hand en creëert hij een werkelijkheid waar alles kan gebeuren. Elk van deze verhalen kent spanning, vreugde en mysterie – elk verhaal voelt iconisch.

De Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd en tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Puck gaat undercover bij een realityprogramma om onderzoek te doen naar de geruchten over manipulatie van kandidaten. Dit seizoen moet het programma spraakmakender worden dan ooit – maar ten koste van wat?

Privédetectives Barbara en haar dochter Kim krijgen een opdracht van een bekende Nederlander, die wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Wie loopt straks het meeste gevaar, hun cliënt, Barbara of ... Kim?