Een goede tweede
Na eerst haar eerste boek PAAZ met heel veel plezier en interesse gelezen te hebben, mocht UP natuurlijk niet ontbreken. Myrthe de Meer bij wie ik bij de eerste boekuitreiking mocht zijn, is sowieso een heel vriendelijk mens en dat geeft ook een extra gun factor.
PAAZ was al haast niet te overtreffen en dat deed UP inderdaad niet. Het is ook niet makkelijk als je eerste boek al zo vreselijk goed is. De tweede deel geeft ook weer een mooi inzicht in wat er allemaal in een brein van de mens gebeurt en hoe dat kan ontsporen. En dan het gevecht tegen jezelf en tegen de instanties. Ligt het nou aan jou of hebben ze gewoon een fout gemaakt?
Niet zo goed als PAAZ maar zeker de moeite waard om te lezen voor de mensen van PAAZ en dan met name het onderwerp dat daarin besproken wordt, genoten heeft. Je krijgt een hele andere kijk op dingen die normaal langs je heen gaan. Een echter aanrader is UP dan ook niet, maar zeker goed genoeg om gelezen te worden.