Renegades : liefde of gevaar ?

Mrk80dnrd Mrk80dnrd
8 mrt 2024

Layne groeide op in het MC-milieu, waarbij ze op jonge leeftijd haar beide ouders verliest. Ze verlaat de MC en trouwt met een "veilige" man, dat dacht ze toch..., na de moord op haar man keert ze samen met haar dochtertje terug naar haar geboortedorp.
Daar wordt ze geconfronteerd met haar verleden, vooral in de vorm van Kyler, de vicepresident van de Folsom Renegades Motorclub, die nog steeds gevoelens voor zijn jeugdliefde koestert. Ondanks dat zijn vader hem waarschuwt, gaat Kyler op onderzoek uit naar de dood van Layne's man en ontdekt hij dat iemand het op haar heeft gemunt. Hij besluit alles op het spel te zetten om Layne en haar dochtertje Rebel te beschermen, zelfs als dat zijn eigen leven en de veiligheid van de motorclub in gevaar brengt. De spanning en emoties tussen Layne en Kyler zijn intens voelbaar, wat je als lezer diep in hun verhaal trekt. De humor en warmte van Layne's dochter Rebel voegen een lichtpuntje toe aan het verhaal. Dit boek vond ik een aangrijpende mix van spanning, romantiek en emotie, en maakt nieuwsgierig naar het vervolg !

Meer recensies van Mrk80dnrd