Een meeslepend, maar soms wat langradig verhaal met een uniek concept.
Arcana Academy is het eerste deel van een nieuwe serie. Een meeslepend, maar soms wat langradig verhaal met een uniek concept.
Het verhaal gaat met een rap tempo van start en sleurt je deze intrigerende wereld in. Hoewel het begin me meteen te pakken had, vond ik op een gegeven moment het verhaal wat langdradig worden en had ik er moeite mee om mijn aandacht erbij te houden. Het had van mij dan ook een stuk korter gemogen.
De wereld vond ik echter wel superinteressant en ik genoot ook van de slow burn en de spanning tussen Clara en Kaelis. Kova weet op een goede manier hier en daar kruimels aan informatie te geven, waardoor je wel blijft gokken naar het verloop van het verhaal. Echter ergerde ik me af en toe wel aan Clara en haar gedachtegang en vond ik Kaelis veel interessanter om over te lezen.
Het unieke concept, de geheimen en de spanning hebben voor mij het verhaal gered. En na dát einde ben ik wel heel nieuwsgierig naar het volgende boek.
3,5 sterren.
Heel erg bedankt, Best of Fantasy & Lees van Bol voor het recensie-exemplaar!
3,5 sterren.
Heel erg bedankt, Best of Fantasy & Lees van Bol voor het recensie-exemplaar!