'"Ze wil uit lunchen met haar kidnapper!" "Neem een foto voor me," zei oma.'
'"Ze wil uit lunchen met haar kidnapper!"
"Neem een foto voor me," zei oma.'
Kroon van vuur is een verrassend spannende, grappige en vooral héérlijke fantasy om van te smullen!
Toen ik eenmaal begon aan Kroon van vuur, kon ik ook niet meer stoppen. Het las zo heerlijk weg en ik kreeg maar geen genoeg van de spanning en het gekibbel tussen Nevada en Mad Rogan.
Naast het feit dat ik Nevada een geweldig personage vond, vond ik haar hele familie heerlijk om over te lezen. Ik hou ervan als er zo'n hechte familieband in een boek zit, of het nou found family is of niet. De opmerkingen van Nevada's stoere oma Frida waren hilarisch en sommige scènes lieten me hardop lachen.
Ook vond ik de setting van de magische, moderne wereld erg interessant! Het verschil in magische rangen en hoe sommige wijken door de komst van magie zijn veranderd. Wel had ik wat meer over Mad Rogan willen lezen, zijn achtergrond en leven. Daar las je eigenlijk maar een klein deel over, maar mogelijk dat daar in het volgende deel meer over bekend wordt.
Kortom: dit boek was simpelweg om van te smullen! Met genoeg actie en romantische spanning om je op het randje van je stoel te houden.
4,5 ⭐️ sterren.
Bedankt LoveBooks voor het recensie-exemplaar!
"Neem een foto voor me," zei oma.'
4,5 ⭐️ sterren.
Bedankt LoveBooks voor het recensie-exemplaar!