Warrior princess assassin is een slow burn-fantasyverhaal met een zinderende romantiek die opbouwt tot het einde.

ninisbooks 12 november 2025

Aanvankelijk dacht ik dat de titel alleen sloeg op Jory, maar als je begint te lezen, kom je er al snel achter dat die staat voor de drie hoofdpersonen van het boek. Ik zat vrij snel in het verhaal, mede door de fijne schrijfstijl maar ook door de vlotte start van het boek en ik was erg nieuwsgierig naar het magiesysteem. Van mij mocht het magiegehalte echter wel omhoog, maar mogelijk dat daar in de latere delen meer over bekend wordt.

Ergens halverwege raakte het verhaal me toch een beetje kwijt en merkte ik dat het wat trager ging. Er gebeurde niet heel veel, maar er zat wel veel diepgang in de dialoog en de groei die de personages maakten. Wat dat betreft moet ik zeggen dat het wel een goede slow burn is en de romantiek echt opbouwt tot het einde.

Mijn gokje voor de titel van deel twee: Conqueror Queen Hunter.

2,5 ⭐️ sterren.

Dankjewel Zomer & Keuning voor het recensie-exemplaar