'Ik heb alles onder controle. Ik win altijd.'

ninisbooks 14 oktober 2025
'Ik heb alles onder controle. Ik win altijd.'

Silvercloak is een meeslepend verhaal met een fantastische world-building verpakt in een werkelijk prachtige editie.

Om heel eerlijk te zijn duurde het wel even voordat het boek me pakte. Dat lag niet zozeer aan het tempo, want dat zat er aardig in met veel actie, maar ik kon aanvankelijk alle namen binnen deze intrigerende wereld moeilijk bijhouden. Maar toen ik eenmaal werd gegrepen door het verhaal, kon ik ook niet meer stoppen.

Saff is een intrigerend personage en ik was dol op de slow burn tussen haar en Levan. Het verhaal is dan ook perfect voor liefhebbers van enemies to lovers, met heerlijk gekibbel en sarcastische opmerkingen tussen de twee.

Daarnaast was ik continu benieuwd waar het verhaal heen zou gaan, met name op basis van de profetie die Saff had gezien.

Het einde zag ik wel een klein beetje aankomen (een deel ervan tenminste), maar dat maakte het niet minder leuk! Ik kan in ieder geval niet wachten op deel 2!

4,5 stars.

Heel erg bedankt Xander Uitgevers voor het prachtige recensie-exemplaar!

Meer recensies van ninisbooks