'De dood komt voor iedereen. Soms is hij zacht, vaak is hij wreed en hij is maar zeer zelden welkom. Maar hij komt hoe dan ook.'
Ik keek ontzettend uit naar Begraaf mijn botten in de nachtelijke grond. De boeken van V.E. Schwab stellen nooit teleur en ik wist al vanaf de eerste bladzijde dat ik het geweldig naar mijn zin zou gaan hebben.
Ik ben gek op verhalen die bijna autobiografisch aanvoelen. Het verhaal volgt drie vrouwen in andere tijden. Ik moet toegeven dat het boek traag verloopt en het verhaal echt de tijd neemt, maar toch vlóóg ik erdoorheen en heb ik me er geen een keer aan gestoord.
Sabine vond ik nog het interessantst om over te lezen en vond ik fantastisch beschreven. De manier waarop ze verandert als personage en waarop haar leven verloopt en hoe ze denkt.
'Anderen rotten vanbuiten, wij vanbinnen.'
Daarnaast werd ik verrast door het einde. Misschien niet het einde waar iedereen op hoopt, maar naar mijn mening wel heel passend (zonder verder al te veel te spoilen). En ook nog met de ruimte om zelf dingen in te vullen.
Een boek waarbij ik van begin tot eind heb genoten en dat me nog lang bij zal blijven.
4 ⭐️ sterren.
Bedankt Best of Fantasy & Lees van Bol voor het recensie-exemplaar!
'Anderen rotten vanbuiten, wij vanbinnen.'
4 ⭐️ sterren.
Bedankt Best of Fantasy & Lees van Bol voor het recensie-exemplaar!