‘“Maak me gek, heks.” “O, kapitein, dat zal ik zeker.”’
‘“Maak me gek, heks.” “O, kapitein, dat zal ik zeker.”’
De wilde jacht van Katee Robert was een verfrissende romantasy met een unieke world-building terwijl de vonken van het papier spatten tussen de twee hoofdpersonen.
Ik was heel erg benieuwd naar De wilde jacht en het boek stond dan ook al een tijdje op mijn tbr. Het plot klonk geweldig en ik heb altijd meer piratenboeken in mijn leven nodig. Vanaf het begin zat ik er ook meteen goed in en vond ik vooral de world-building en de personages Evelyn en Lizzie erg interessant.
Ik moet bekennen dat ik halverwege de draad van het verhaal ietsje kwijtraakte. Daar komt bij dat het niet echt een slow-burn-boek is, maar er vrij snel wat gebeurt en dat vond ik jammer. Toch vond ik het einde beter worden, maar dat kwam ook deels door Lizzie.
De sfeer van De wilde jacht maakte dat ik verder wilde lezen. Een piratenschip, heksen, een vampier-ex, draken, zeemeerminnen en een flinke dosis spice.