‘Liefde is een kopje koffie drinken op een regenachtige dag of elke avond samen lezen. Het is de persoon vinden die je begrijpt. De persoon die je in alles zal steunen. Je ware vinden.’
De Gingerbread Bakkerij is precies het boek dat je kunt verwachten van Laurie Gilmore, cosy en fijn, met een romantische spanning die om te snijden is.
Ik vond het heerlijk om weer af te reizen naar Dream Harbor en voor dit keer eindelijk het verhaal waar ik al sinds boek 1 met smart op zat te wachten: namelijk dat van Annie en Mac. Ik hou van het gekibbel tussen ze en de romantische spanning die om te snijden is.
Dit boek is perfect om rond deze tijd van het jaar te lezen als je al heerlijk in de kerst- en winterse sferen wil komen. Eigenlijk kun je alle delen los van elkaar lezen, maar toch raad ik ze aan om op volgorde te lezen, omdat je anders toch een aantal spoilers zult tegenkomen.
Nu heb ik zin om peperkoekjes te bakken.
3,5 ⭐️ stars.
Dankjewel HarperCollins Holland & World of Romance voor het recensie-exemplaar!
Nu heb ik zin om peperkoekjes te bakken.
3,5 ⭐️ stars.
Dankjewel HarperCollins Holland & World of Romance voor het recensie-exemplaar!