Baby draakjes ja!

pagesoffantasyx 31 juli 2025
Na het lezen van the prison healer trilogie, had ik behoefte aan iets luchtigs. Dus kwam de keuze al snel op 'het Baby dragon café'. Met de tropes; small toen, forced proximity, grumpy x sunshine en het leukste de draakjes. Je volgt Saphira, de eigenaresse van het café. Ze heeft er altijd van gedroomd een café te openen waar baby draakjes welkom zijn. Leuk idee, de uitvoering? Vooral een grote financiële domper. Maar dan loopt ze op een avond Aiden tegen het lijf, die een drakenei heeft geërfd. Het draakje Sparky heeft hij echter totaal niet onder controle, maar hij lijkt zich goed te gedragen bij Saphira. Dus doet Aiden haar een voorstel. Een die haar café misschien wel kan redden.

Schrijftechnisch zijn er hier en daar wel dingen die niet kloppen aan de zinsopbouw. Verder leest het wel lekker vlot en word er hier en daar ook wat spanning in gebracht door middel van de illegale races. Het is wel echt een smalltown vibe, lekker knus en liefdevol. Het boek heeft daarom ook precies aan mijn verwachtingen voldoen. Lekker luchtig en makkelijk weg te lezen.

Meer recensies van pagesoffantasyx