Wauw!

pagesoffantasyx 11 december 2025
MIJN GOD. Wat was dit goed!! De spanning, de romance, de spice.. dit was echt perfect. Het is dat ik niet in één stuk heb door kunnen lezen, want kinderen en ziek zijn, maar anders had ik hem echt verslonden. En dan de playlist erbij, kippenvel gewoon.

Hannah leeft in de Wildroot Circle. Een sekte afgeschermd van alles. Tot zij word ontvoerd. Al snel word duidelijk dat dit vanwege haar broer Tobias is, die blijkt niet zo zuiver te zijn. Hannah weet echter van niks en wanneer één van haar ontvoerders haar gelooft besluit hij om haar niet te vermoorden, maar te redden. Riv weet niet wat hem overkomt. Hij heeft nog nooit een klus niet af kunnen maken. Maar Hannah? Het lukt hem gewoon niet.

Ik heb er eigenlijk geen woorden voor. Nicole weet echt op de juiste manier onschuld en spanning samen te brengen. De ontwikkeling die beide doormaken is bewonderingswaardig en hoe zij dit op zo'n prachtige manier op papier weet te zetten. Sprakeloos gewoon.

Meer recensies van pagesoffantasyx