Dungeon escape!

pagesoffantasyx 02 november 2025
Drakenkak, wat was dit weer leuk zeg! Wederom is het verhaal opgebouwd uit 9 kortverhalen die samenkomen in taveerne de Drakenvleugel. Het mooie is dat alles heel prettig samenkomt en het als één geheel aanvoelt. Ik vond het ook onwijs leuk om te lezen dat er personages uit deel 1 terug kwamen. Waarschijnlijk ook van deel 2, maar die moet ik nog lezen.

Ik vond het ook erg prettig dat de spanning in de verhalen elkaar afwisselen. De een is voelt wat cozy aan, waar de ander juist weer ontzettend spannend is. Elk verhaal heeft zo zijn eigen sterke punten en zijn eigen sfeer. De verschillende schrijfstijlen van de auteurs voelt heel verfrissend aan.

De stukken waar het verhaal samenkomt is dit keer ook flink spannend gemaakt, wat je eigenlijk sneller laat lezen om te weten hoe het verder gaat. Het voelt echt alsof je in een 'Dungeon' zit, opzoek naar de schat.

Mijn favorieten verhalen uit dit boek zijn:
Brood & Spreuken
Orla de Vurige en het reizende uurwerk
Geen helden meer over

Meer recensies van pagesoffantasyx

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.