Heerlijk kort verhaal

pagesoffantasyx 03 december 2025
Toch ben ik er aan gaan geloven, kerst is er bijna! Ik had mijzelf beloofd om in december dit heerlijke korte verhaal te gaan lezen. Ik vloog er echt doorheen, het was echt om te smullen!

Bepaalde gevoelens die Aniek had, zoals de onzekerheden over haar eigen lichaam na het krijgen van twee kindjes is heel erg herkenbaar. Hierdoor voelde ik meteen een connectie met haar. Carsten is de grumpy robot in het verhaal, met ook een schrijnende achtergrond qua relatie. Alles in het verhaal voelt echt en zorgde ervoor dat ik het echt niet kon wegleggen.

Vermist:kerstelfje is een novel in de gezocht serie van Nicole. Een heerlijk kort verhaal wat je leert kennismaken in het kantoorleven en kantoor romances. Nicole haar schrijfstijl is zoals ik daf gewend ben: grappig, luchtig, spicy en heel erg prettig om jezelf in te verliezen.

Meer recensies van pagesoffantasyx

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.